kutut's FotoPage
Belingkutut Berenang Bebas.....
By: Beling Kutut

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Oct-2010 01:07 Email | Share | | Bookmark
Sejak ku mengenali kamu.... Me & My fotopages

jun 2005 : aku berkahwin
Mac 2007 : Menerima Cahayamata Pertama : Lutifil Hadi
Jun 2008 : cahyamata ke-2 ELMAN WADI
View all 9 photos...
pada tanggal Mac 2005 ... itulah aku mula mula mengenali mu... hahaha fotopages lah... kat sini lah aku selalu tulis ntah apa-apa.... lepas tu pada bulan jun tahun yang sama aku telah mengakhiri zaman bujang ku... kawin ler... dua tahun lepas tue... menimbang cahaya mata yang pertama... LUTFIL HADI yang lahir pada 13.03.2007... terlebih produktif tambah lagi seorang anak pada 30 Jun 2008 di namakan ELMAN WADI... selepas tu kununnya nak merancang... terlangar pantang dapat pulak Baby Girl pada I mei 2010 yang di namakan NUR SYIFA' HUDA.... Mcmana beranak rapat ni? Aku Ok jer... org rumah kata serik... he he, Nak Belanja Perit sikit, nak jaga seronok dan nak cari pengasuh Azab...... itulah perkembangan diriku since aku mula berfotopagaes yang berhabuk ini.



Mengenai kerjaya pula sepanjang sedari mula ber fotopages ini, aku telah di naikan pangkat 2 kali dan pertama kalinya juga aku menikmatai life kat KL yang palaing aku nak elakkan itew. Alhamdulilah setelah 3 tahun kahwin... pada tahun 2009 dapat lah tinggal sama dengan isteri serta anak2 ku... setelah duduk berjauhan selama aku di KL lebih kurang dua tahun.

Ahhhhhhhhh..... nak buat camana kan.... dah hidup susah senang, happy sedih, berduit suker pokai diam jer... lumrah dunia

moga hidupku lebih bermakna.....





[





Tuesday, 5-Oct-2010 04:47 Email | Share | | Bookmark
Berhabuk.........

almost 2 yrs
Dah nak masuk 2 tahun page aku ni tak berusik....
Malas menguasai diriku...
But... mcm2 telah berlaku sepanjang 2 tahun ini....
Fenomena facebook
Aku, isteri dan anak2 dah tinggal bsama di labuan
Aku dah ada baby girl....
Mcm2 lagilah
Nanti2 lah aku update benda nih...
Bukan apa... saja nak isi masa luang
Sambil2 nak share benda yang best2...
Yang takbesh ... taknak share lah


Tuesday, 16-Dec-2008 04:08 Email | Share | | Bookmark
Keletah Anak Sulung



Siok meliat aksi anaku... inda pandai teranah


Tuesday, 16-Dec-2008 02:58 Email | Share | | Bookmark
Hikmah di sebalik bersembunyinya kamera digital aku...

 
 
Pening kepala aku nak mencari kamera digital aku, konon2 nak ambil gamba time raya haji ritu, kepala dah buntu.... last last tak der lah nak berposing raya ritu. Tapi nak memujuk bini yang ilang mood sebab dah bebaju lawa walaupun baju recycle raya adilfitri ritu, kita pi studio ambik gamba.... sebenornya lama dah hajat utk ambil gambo studio ni. Tapi bezi memanjang jer time raya, tu yang tak sempat2 tu. Tengok baju pun penuh peluh sebab baru lepas beraya sakan... hahahhah. Tulah cerita di sebalik gamba ini. HIKMAH DI SEBALIK BERSEMBUNYINYA KAMERA DIGITAL AKU.

ps: Kamera digital aku dah jumpa. Bersembunyi di sebalik kocek baju kameja aku... siot buat aku kilangkabut jer. Dalam kepala pikir dah kena culik dek alien tadi. Hik Hik Hik



Monday, 28-Jul-2008 13:12 Email | Share | | Bookmark
PROMOTION

Today i receive letter of promotion from the top management, wish me luck at new place and new position.... i have go to hot seat... wether i like or not.... goooo je lah



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net